Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος σας υποδέχεται με ιδιαίτερη ο χαρά στο 14 Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων το διήμερο 21 & 22 Μαΐου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο Σύνδεσμός μας είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που εμπνεύστηκε, οργάνωσε και πραγματοποίησε φεστιβάλ φιλαρμονικών ορχηστρών και χορωδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προάγοντας τη διάδοση της πολυφωνικής μουσικής μέσω συναυλιών, δρώμενων αλλά και μουσικών σεμιναρίων χορωδιακής και ορχηστρικής μουσικής. Ως ευαισθητοποιημένος καλλιτεχνικός σύλλογος, ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να δώσει και έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων: θα διαθέσει μέρος των εσόδων του σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι στην κορυφαία αυτή εκδήλωση θα λάβει μέρος η μικτή Τετράφωνη Χορωδία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη», αποτελούμενη από:

Μαέστρος: Πέτρος Μήτσου

Βιόλα: Ελένη Φουρλάνου

Μαντολίνα: Αλέξης Καραμποίκης, Κωνσταντίνος Φουρλάνος, Τάσος Γουσέτης.

Κιθάρες: Γιώργος Καρούμπαλος, Δημήτρης Κωστόπουλος, Μάριος Παπαγγελόπουλος.

Χορωδοί: Καραγιάννη Μαριλένα, Ροντογιάννη Άννα, Ανδρώνη Μαρίνα, Κάτσενου Ακριβούλα, Καραγρηγορίου Μαριάνθη, Ζουνχιά Κατερίνα, Ζαλοκώστα Εύη, Ανδρουλάκη Ματίνα, Κοτόπουλου Δήμητρα, Μεσσήνη Αναστασία, Δεμή Ασπασία, Φωτοπούλου Ευτυχία, Γιουλή Φρειδερίκη, Σιαμέτη Έφη, Παπαδοπούλου Αλτάνα.

Μπαρδάκας Βασίλης, Φουρλάνος Χρ. Γιάννης, Κτενάς Γιώργος, Βοριάς Τάσος, Γκαζίκας Πάνος, Βιάζης Μιχάλης, Ανδρουλάκης Γιάννης.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1976 από Λευκαδίτες που έφταναν στην Ηλιούπολη μετά το τέλος της δεκαετίας του 1940. Το χορευτικό, η χορωδία και η μαντολινάτα του Συλλόγου μας είναι πολιτιστικά μεγέθη καταξιωμένα τόσο στην πόλη μας, όσο και στη γενετειρά μας τη Λευκάδα.

Σήμερα τα παραπάνω τμήματα, έχοντας δάσκαλο τον κορυφαίο πρωτοχορευτή, μουσικό και μουσικολόγο κ. Πέτρο Μήτσου, έχουν συνεχώς ανοδική πορεία με εξαιρετικές εμφανίσεις. Η χορωδία μας με τη μαντολινάτα έχουν κάνει διακεκριμένες εμφανίσεις στην Παλαιά Βουλή, στη Αντίπαρο..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ:

Νησί μου (Καντάδα Λευκάδας): Μουσική: Διονύσης Γράψας Στίχοι: Βασίλης Σίδερης

Απόψε Την Κιθάρα μου (Επτανησιακή Καντάδα)

Κρίνα Του Γιαλού: Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς Ενορχήστρωση – προσαρμογή: Πέτρος Μήτσου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: