Φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας και της Λευκάδας.

        Από το Δεκέμβριο του 2021 το παρόν Δ. Σ. υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις το Σύλλογό μας. Η θέση μας είναι θέση ευθύνης. Επιθυμία και στόχος μας είναι να κρατήσουμε τη σημαία του Συλλόγου ψηλά.

Ο Σύλλογό μας  ιδρύθηκε το 1976 από δημιουργικούς ανθρώπους, οι οποίοι διαδέχτηκαν τους πρώτες Λευκαδίτες που εγκαταστάθηκαν στην Ηλιούπολη και στους γύρω δήμους, σταδιακά μετά τη δεκαετία του 1940.

Οι πρώτοι Λευκαδίτες στην Ηλιούπολη αγωνίστηκαν,   δημιούργησαν πολιτισμό και συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναμόρφωση, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της Ηλιούπολης σε όλους τους τομείς.

Έφεραν μαζί τους τις αγνές και ηθικές αξίες της λευκαδίτικης οικογένειας, την πίστη τους στη Φανερωμένη μας και τη διάθεση για πρόοδο και πολιτισμό. Έναν πολιτισμό ο οποίος εμφορείται από το πνεύμα του Σικελιανού, του Βαλαωρίτη. Έναν πολιτισμό γεμάτο Λευκάδα.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου κινούμαι από την αγάπη μου για ΟΛΗ τη Λευκάδα και καθετί που έχει σχέση με τον πολιτισμό της. Τιμώ όλα τα μέλη του Συλλόγου και υπηρετώ το Σύλλογο έχοντας πάντα την έννοια ότι πρέπει να παραδώσω πιο δυνατό.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου!

Ο πρόεδρος

Χρ. Γιάννης Φουρλάνος.

Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Φουρλάνος Χρ. Γιάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καραγιάννη Μαριλένα  (Υπεύθυνη Χορωδίας, Βυζαντινού εργαστηρίου & παιδικού χορευτικού)
Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ροντογιάννη Άννα (Υπεύθυνη Χορευτικού & Βεστιαρίου)
ΤΑΜΙΑΣ: Κτενάς Γιώργος
ΜΕΛΗ: Γεωργάκης Βασίλης (Υπεύθυνος κτιρίου)

Κάτσενου Ακριβούλα

Μπεκιάρης Φίλιππος

Γεωργάκη Ιωάννα

Αργύρης Αλέκος

Επικοινωνία:  6972240062