Συνάντηση Εργασίας με τον Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά

 

Χθες το απόγευμα, Τετάρτη 10/1/2024, το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο  Καββαδά. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν μια σειρά από τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τις προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος μας κ. Ευάγγελος Γεωργάκης αρχικά ευχαρίστησε τον βουλευτή για την άμεση ανταπόκριση του, καθώς και για την συμπαράσταση του διαχρονικά. Στη συνέχεια το Δ.Σ. δώρισε στον βουλευτή το ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα, όπου καταγράφεται η άφιξη, η παρουσία των Λευκαδίων στην Ηλιούπολη και στους γύρω δήμους, καθώς και οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Την ατζέντα της συζήτησης απασχόλησαν ιδιαιτέρα, θέματα για τα οποία ενημερώθηκε ο βουλευτής, όπως ο σχεδιασμός και οι προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως Σύλλογος στο εγγύς μέλλον, όπως και για τον ρόλο που επιδιώκουμε να διαδραματίσουμε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο κ. Αθανάσιος Καββαδάς, αφού καλωσόρισε τις πρωτοβουλίες του συλλόγου μας, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει για την προώθησή τους. Επιπλέον, ενημέρωσε το Δ.Σ. για θέματα που αφορούν τη Λευκάδα και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Στη συνάντηση με τον κ. Αθανάσιο Καββαδά παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θωμάς Ε. Γαζής και τα μέλη κ.κ. Γιώργος Φερεντίνος και Θεόδωρος Παπαδάτος.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Γεωργάκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Ε. Γαζής

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: