Εθιμοτυπική Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο.

 

Σε κλίμα εγκαρδιότητας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Τρίτη 16/1/2024, η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» με τον νέο Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο.

Αφού συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση και εκφράστηκαν αγωνίες για το εγγύς μέλλον, o Πρόεδρος μας κ. Ευάγγελος Γεωργάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την προγραμματισμένη συνάντηση και δεσμεύτηκε πως ο Σύλλογος μας θα στηρίξει τις προσπάθειες του δήμου που προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. πρόσφερε στον δήμαρχο το ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα, όπου καταγράφεται η άφιξη, η παρουσία των Λευκαδίων στην Ηλιούπολη και στους γύρω δήμους, καθώς και οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης απασχόλησαν κυρίως θέματα, όπως οι προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως Σύλλογος, αλλά και οι στόχοι που φιλοδοξούμε να υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα.

Με τη σειρά του ο κ. Ευστάθιος Ψυρρόπουλος τόνισε πως ο δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον πολιτισμό. Επιπλέον, περιέγραψε το σχετικό πλαίσιο στο οποίο σκοπεύει να κινηθεί.

Στη συνάντηση με τον κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θωμάς Ε. Γαζής, η Ταμίας κ. Διονυσία Γεωργάκη και τα μέλη κ.κ. Γιώργος Φερεντίνος, Θεόδωρος Παπαδάτος και Βασίλειος Γεωργάκης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: