Αντίπαρος 6 Σεπτεμβρίου 2019! Σε αυτό το μικρό και γραφικό νησί συναντώνται πολιτιστικά το ΑΙΓΑΙΟ με το ΙΟΝΙΟ! Το Κάστρο γέμισε από τις μελωδίες της χορωδίας και της μαντολινάτας μας!

Το πρόγραμμα άρχισε με τη μαντολινάτα του Συλλόγου μας που ερμήνευσε έργα του συνθέτη Διονυσίου Γράψα.

Ακολούθησε η χορωδία μας, συνοδευόμενη από τη μαντολινάτα, υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Μήτσου.

Αρχικά ερμήνευσε τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη, κλπ) και κατόπιν τραγούδησε γνωστά τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο. Η συναυλία κορυφώθηκε μέσα σε γενικό ενθουσιασμό, όταν χορωδία, μαντολινάτα και κοινό τραγούδησαν επτανησιακές καντάδες.

Η πλατεία του Κάστρου ήταν κατάμεστη και πλήθος κόσμου παρακολουθούσε και χόρευε από τα πλαϊνά κτίρια.

Στη συνέχεια η φιλόξενη δημοτική αρχή και ο Σύλλογος Αντιπαριωτών παρείχαν στην αποστολή του Συλλόγου μας εξαιρετική φιλοξενία.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε κέντρο διασκεδάσεως , όπου γνωρίσαμε κι εμείς την παραδοσιακή μουσική του νησιού από λαϊκούς οργανοπαίχτες.

Ήταν ομολογουμένως μια πετυχημένη και δημιουργική εκδήλωση, διότι μας δόθηκε η δυνατότητα να έχουμε πολιτιστική αλληλεπίδραση.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο της Αντίπαρου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Αντιπαριωτών και ιδιαιτέρως το συνδετικό κρίκο Συλλόγου Λευκαδίων και Αντιπαριωτών και συγχορωδό μας κ. Μιχάλη Βιάζη που υπερέβαλε εαυτόν για τη φιλοξενία μας.

Οι στόχοι της χορωδίας μας συνεχώς ανεβαίνουν και όσοι έχουν καλλιτεχνικές αναζητήσεις είναι ευπρόσδεκτοι για να συμμετάσχουν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: