Κυριακή 7 Μαΐου 2023. Η Χορωδία του Συλλόγου μας  είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση υψηλής ποιότητας στο Αίγιο (δημοτικός κινηματογράφος Απόλλων).

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Ι. Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και διοργανώθηκε από το Σύλλογο Φίλων της Βυζαντινής Μουσικής «Φίλιππος Οικονόμου» και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα έλαβαν μέρος οι χορωδίες: του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου, του Συλλόγου φίλων της Βυζαντινής Μουσικής Μεγάρων, η Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία και η Μαντολινάτα του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου» και η Γυναικεία Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου.

Η αγάπη για τη μουσική, η υπεύθυνη δουλειά, και το μεράκι των διοργανωτών, μουσικών, χορωδών και μαέστρων δημιούργησε μια παράσταση υψηλού επιπέδου.

Η Χορωδία και η Μαντολινάτα μας άριστα προετοιμασμένη και καθοδηγούμενη από το μαέστρο μας κ. Πέτρο Μήτσου απέδωσε άριστα επτανησιακές μελωδίες και απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Εξ ίσου καλές ήταν και οι υπόλοιπες χορωδίες με τις ορχήστρες τους,  με αποτέλεσμα να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ως το τέλος.

Οι διοργανωτές μας παρείχαν δεσποτική φιλοξενία. Μας ξενάγησαν στα αξιοθέατα του Αιγίου και με την παρουσία τους μας έκαναν να αισθανθούμε το Αίγιο ως το σπίτι μας.

Ευχαριστούμε πολύ:

Την Ι. Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για τη διοργάνωση και το δείπνο αγάπης παρείχε σε όλες τις χορωδίες.

Τους προέδρους κ. Χρήστο Καραμάνο (Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου») και κ. Σάκη Παπαδημητρίου (Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου) για την άψογη διοργάνωση και την πρόσκληση.

Τον κ. Διονύση Λουκόπουλο για την λεπτομερή ξενάξηση.

Την υπεύθυνη της Χορωδίας μας κ. Μαριλένα Καραγιάννη για την επιμέλειά της.

Το μαέστρο μας κ. Πέτρο Μήτσου για τη μεθοδική διδασκαλία και προετοιμασία της χορωδίας μας.

Τους μουσικούς μας  Μάριο Παπαγγελόπουλο (κιθάρα), Φουρλάνου Ελένη (βιολί) & Φουρλάνο Κωνσταντίνο (μαντολίνο).

Τους χορωδούς μας οι οποίοι ερμήνευσαν άρτια τα τραγούδια.

Τις υπόλοιπες χορωδίες για τα όμορφα τραγούδια που ερμήνευσαν.

Το κοινό που μας παρακολούθησε.

Ευχόμαστε να γίνονται πάντα τέτοιες εκδηλώσεις!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: