Φίλοι αγαπημένοι, καλώς κοπιάσατε!

Ανταμώνουμε με μεγάλη χαρά, κάτω από τις παρούσες δυσκολίες. Η ζωή πάντα προχωρά, ο χρόνος ρέει αέναα κι εμείς εδώ ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε!

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 είμαστε το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου. (31ο στην ιστορία του). Έχω την τιμή και τη μεγάλη ευθύνη να είμαι ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αλλά και την ευλογία να περιβάλλομαι από ένα Δ.Σ στο οποίο υπάρχει αρμονία, διάθεση για δουλειά και πάνω απ’ όλα αλληλοσεβασμός. Για το λόγο αυτό απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι δίπλα μου, δίπλα μας. Τη γεν. Γραμματέα κ. Άννα Ροντογιάννη, την αντιπρόεδρο κ. Μαριλένα Καραγιάννη, τον ταμία κ. Γιώργο Κτενά, τα υπόλοιπα μέλη κ.κ. Βασίλη Γεωργάκη, Ιωάννα Γεωργάκη, Ακριβούλα Κάτσενου, Αλέκο Αργύρη, Φίλιππο Μπεκιάρη.

Η ψυχοσύνθεσή μας κυριαρχείται από τις λευκαδίτικες παραστάσεις μας, από το σεβασμό μας στη Φανερωμένη μας, της οποίας ο Σύλλογος μας φέρει τ’ όνομά της και από την αγάπη μας για την Πόλη μας την Ηλιούπολη, την πόλη που ζούμε και βιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Ο Σύλλογος μας είναι η γέφυρα που ενώνει όλα αυτά.

Επιθυμία μας είναι η συμμετοχή μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Πόλης μας, και των όμορων Δήμων, που υπάρχουν πολλοί Λευκαδίτες. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφές με το Δήμο Ηλιούπολης, τους όμορους Δήμους και το Πνευματικό κέντρο Λευκάδας για αυτό το σκοπό. Σήμερα εδώ θα είμαστε πολύ περισσότεροι, αλλά ελέω covid

Μπορεί να μη φαίνεται, όμως δουλεύουμε άοκνα. Έτσι το φωτο – ιστορικό λεύκωμα, της ιστορίας του Συλλόγου και των πρώτων Λευκαδιτών στην Ηλιούπολη βρίσκεται πλέον στο τυπογραφείο.

Ο φάκελος του αμπαλί, τον οποίο εμείς ετοιμάσαμε με τη συνεργασία του βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά, έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου πολιτισμού. Απομένει η υπογραφή της κας Λίνας Μενδώνη για να καταγραφεί επίσημα το αμπαλί ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Υπενθυμίζω ότι μόνο ο Σύλλογός μας διαθέτει γήπεδο αμπαλί. Στο σημείο αυτό ευχαριστώ θερμά την Ελένη Φουρλάνου, της οποίας η προσφορά ήταν τεράστια.

Δεν προτίθεμαι να μακρηγορήσω, απλά θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για αυτό το όμορφο απόγευμα:

Την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ η οποία είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθειά μας.

Τους κ. Γιώργο & Δημητρη Σιμιντζή, αρτοποιεία ΒΕΝΕΤΗ Καισαριανή, για τη βασιλόπιτα χάρμα ιδέσθαι & ορέγεσθαι.

Το εργαστήριο ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ, Σπύρου Χαλκιά για τα δώρα του και το ωραίο φλουρί.

Τα αρτοποιεία ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ, Λυγιά Λευκάδας που πάντα με τα υπέροχα προϊόντα τους είναι μαζί μας στις εκδηλώσεις μας.

Το αρτοποιείο ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ – ΛΕΥΚΑΔΑ, για τα ωραία δώρα του.

Το αρτοποιείο ΖΕΣΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΜΑΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ, Βάσω Μάρη για τα ωραία κεράσματα,

Το ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, που πάντα μας συνδέει με τη Λευκάδα μας.

Τα φροντιστήρια «ΚΥΡΙΤΣΗ» που πάντα είναι αρωγός δίπλα μας

Το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΛΟΝΤΖΑ», πιστός χορηγός μας.

Όλους εσάς που παίρνοντας το μπρελόκ του Συλλόγου μας, μας ενισχύετε οικονομικά και ηθικά. Πιστέψτε μας το δεύτερο έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς. Σας νιώθουμε κοντά μας, όπως κοντά μας θέλουμε να νιώθουμε και τη νεότερη γενιά. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε παιδικά τμήματα (χορευτικό – χορωδία), για το λόγο αυτό τα καλούμε κοντά μας.

Πέραν από την παρουσία τους θέλουμε να ακούσουμε από τα παιδιά μας αυτό που άκουγαν και οι Σπαρτιάτες «Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες» (Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι).

Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε κοντά, μια ευρύτερη οικογένεια. Για το λόγο αυτό κάποια κυριακάτικα πρωινά θα προσφέρουμε καφέ στο Σύλλογο.

Όποιος έχει email ας το αφήσει για να έχουμε επικοινωνία.

ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: