Αυτές τις μέρες η πανδημία πλήττει όλον τον κόσμο. Ο νους μας και η καρδιά μας πέρα από τους άμεσα δικούς μας ανθρώπους πάντοτε βρίσκεται στη Λευκάδα μας, για την οποία αγωνιούμε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες αφ’ ενός μεν σας πληροφορούμε ότι αναστείλαμε τη λειτουργία όλων των τμημάτων μας, αφ’ ετέρου με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθούμε τις προσπάθειες του βουλευτή του νησιού μας κ. Θανάση Καββαδά, ο οποίος μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, συναντήθηκε χθες στην Πάτρα με το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, για τη θωράκιση των υπηρεσιών υγείας της Λευκάδας.

Σύσσωμο το Δ. Σ. του συλλόγου μας επιδοκιμάζει το αίτημα του βουλευτή μας κ. Αθανάσιου Καββαδά για την πλήρη κάλυψη σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Λευκάδας.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει την ευαρέσκειά του για την πρόθεση της πολιτείας να καλυφθούν πλήρως όλα τα υγειονομικά κενά με άμεσες προσλήψεις, γεγονός όμως το οποίο εξαρτάται από τις αιτήσεις που θα γίνουν.

Για το λόγο αυτό παράλληλα με το βουλευτή μας κάνουμε κι εμείς έκκληση στους έχοντας τα προσόντα να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα, διότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και οι προθεσμίες σύντομες.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε.

Συγχαίρουμε το βουλευτή μας για τις ενέργειές του και ευχαριστούμε αυτούς που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, υπηρετώντας τη Λευκάδα και πάνω απ’ όλα το συνάνθρωπο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: