Σεπτέμβριος 2017! Μια νέα χρονιά , πλήρης πολιτιστικών αναβαθμών, ξεκίνησε καθιστώντας το Σύλλογό μας άξιο εκπρόσωπο της Λευκαδίτικης και Επτανησιακής κουλτούρας.

Στο διάστημα αυτό υποδεχτήκαμε εικόνα πιστό αντίγραφο της Παναγίας Πεφανερωμένης, κάναμε εκδηλώσεις όπως κοπή παραδοσιακής λαδόπιτας, εκδρομή στους Δελφούς, πανηγύρι Φανερωμένης, Αμπαλί.

Παράλληλα η χορωδία μας και το χορευτικό μας μεγάλωσαν τόσο αριθμητικά, όσο και ποιοτικά. Οι παρουσίες μας πολλές και πετυχημένες. Το μυστικό της επιτυχίας μας η αγάπη για αυτό που κάνουμε και η εμπνευσμένη καθοδήγηση από το δάσκαλό μας κ. Πέτρο Μήτσου.

Κορυφαίες στιγμές για το χορευτικό μας ήταν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις στο blue sky και στην ΕΡΤ.

Ιούλιος 2018! Φτάνουμε στο τέλος μιας απόλυτα πετυχημένης και δημιουργικής χρονιάς. Μια χρονιά η οποία έκλεισε με την παρουσία του χορευτικού μας σε ένα έντονο πολιτιστικό διήμερο, στο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών (30 – 6 – 2018) χορών που διοργάνωσε ο Ορφέας Κολωνού και στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Χοροπαίγνιο στο Διόνυσο (1 – 7 – 2018).

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Θουκυδίδη για να εκφράσω τα αίτια της επιτυχίας: Στις καθημερινές μας σχέσεις δεν υποβλέπει ο ένας τον άλλον. Ακόμη η υπευθυνότητα όλων μας, η έμπνευση από τον επτανησιακό πολιτισμό και η σωστή διδασκαλία από το δάσκαλό μας μας οδηγούν ψηλά.

Η χρονιά που πέρασε ελπίζουμε να είναι ο πρόλογος για μια νέα πιο πετυχημένη χρονιά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και σας περιμένουμε το Σεπτέμβρη.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

« 1 of 2 »

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ "Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" © 2016

Ακολουθήστε μας: